Vind je het lastig om je grenzen aan te geven?
Vind je het lastig om kritiek te uiten en te ontvangen?
Leer het tijdens de assertiviteitstraining van B4Solutions

Effectief communiceren training

 

Training effectief communiceren onder begeleiding van een psycholoog.


Houdt je teveel rekening met anderen en te weinig met jezelf óf houdt je alleen maar rekening met jezelf en te weinig met anderen? Dan kan een effectief communiceren training uitkomst bieden. Assertiviteit zou je kunnen omschrijven als: in staat zijn om op een rustige en zelfverzekerde wijze voor jezelf op te komen en daarbij de ander in zijn waarde te laten en niet nodeloos te kwetsen.

De assertiviteitstrainingen van Assertiefworden.nl (onderdeel van B4Solutions) zijn praktisch, persoonlijk en doelgericht. Gedurende 8 bijeenkomsten leert men verschillende assertieve vaardigheden U bepaald zelf waar u de focus op wilt leggen. Werk of privé-gerelateerd. Of beiden!

Ieder heeft tijdens de training zijn of haar eigen doel. B4Solutions houdt hier juist rekening mee.

 

De kunst is om voor jezelf op te komen en daarbij de ander in zijn waarde laten. Een effectief communiceren training helpt je om dit in de vingers te krijgen. Je zult merken dat er een wereld voor je open gaat want de praktijk leert dat de meeste mensen het leuker vinden om met assertieve mensen om te gaan.

Effectief communiceren training bij Assertiefworden.nl

De voordelen van een training effectief communiceren bij Assertiefworden.nl:

 • - Telefonische/Skype intake - Formuleren doelenplan
  - Acht bijeenkomsten verspreid over 3 maanden
  - Een telefonisch coachkwartier tussen elke bijeenkomst
  - Individueel mailcontact over voortgang en obstakels
  - Eén individuele coachingsessie die 5 maanden na de training plaatsvindt. Is het doelenplan gerealiseerd en hoe nu verder?
  - Optioneel: 4 individuele coachingsessies van een psycholoog
   

Ga samen met de psychologen van B4Solutions de uitdaging aan om op zoek te gaan naar de assertieve houding die het beste bij u past.. Meld u dan nu aan voor één van de effectief communiceren trainingen bij je in de buurt.

Vraag informatie aan

Over de psychologen van B4Solutions

werkwijze Psycholoog Bussum

De psychologen van B4 Solutions helpen organisaties het psychosociaal welzijn van haar medewerker te verhogen door middel van cognitieve en oplossingsgerichte coaching en behandelingen. Onze psychologen zijn betrokken en ervaren psychologen die gespecialiseerd zijn in kortdurende behandeling van angsten, overspannenheid, en stemmingsproblemen.

 

Psycholoog-NIP

meer informatie

 

Ervaringen deelnemers